Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Green.Building.Solutions. –  Universitatea de vară dedicată construcțiilor ecologice: 21 iulie - 12 August 2018, Viena

2018.01.18

Universitatea de vară Green.Building.Solutions. oferă expertiză austriacă de înaltă clasă în domeniile arhitectură, construcții și durabilitate. Înscrierile sunt acceptate până la data de 10 aprilie 2018. 

Și în 2018 se pot înscrie aprox. 60 studente și studenți din întreaga lume pentru a participa și la cursul de tip master - level Green.Building.Solutions. de la Viena - orașul construcțiilor ecologice.

Cunoștințe interdisciplinare și întrebări actuale pe tema construcțiilor verzi și al tehnologiilor caselor pasive, dar și aspecte ecologice și durabile ale planificării orașelor vor fi dezbătute în workshop-uri multidisciplinare împreună cu experte și experți. Programul va include și excursii la mai multe obiective reprezentând cele mai bune exemple de best practice. Tinere și tineri arhitecți, planificatori, ingineri, precum și specialiști constructori se pot întâlni cu lectori din diverse domenii de activitate și se pot familiariza cu diferite aspecte practice ale acestor activități.

Universitatea de vară Green.Building.Solutions. este organizată de OeAD-Wohnraumverwaltung în colaborare cu unsprezece universități austriece precum Universität für Bodenkultur Wien , Technische Universität Wien , Wirtschaftsuniversität Wien , Universität Wien , FH-Campus Wien , Donauuniversität Krems , FH Technikum Wien , FH Wien , Modul University , das Institut für den Donauraum und Mitteleuropa  și Donaurektorenkonferenz . Implicați sunt și Austrian Institute of Technology (AIT) , Waterford Institute of Ireland (WIT) și University of Tokyo .

Mai multe informații despre posibilitățile de participare, de înscriere și de obținere a unor burse Bewerbung für ein Stipendium găsiți pe site-ul Green.Building-Solutions. Summer University-Website .

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA