Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Green.Building.Solutions. – poletna univerza na temo ekološke gradnje, 21. julij - 12. avgust 2018, Dunaj

2018.01.18

Na poletni univerzi Green.Building.Solutions. bodo udeleženci prejeli obsežne informacije s področja arhitekture, gradbenega inženiringa, ekologije in trajnostnega razvoja. Rok za oddajo prijav je 10. april 2018.

Tudi letos se lahko za udeležbo na poletni univerzi Green.Building.Solutions. na Dunaju potegujejo interesenti s celega sveta. Na voljo je 60 prostih mest.

V ospredju bodo interdisciplinarne vsebine in teme, ki zadevajo zeleno gradnjo, tehnologijo za gradnjo pasivnih hiš ter trajnostno urbanistično načrtovanje. Vrstila se bodo interdisciplinarna predavanja, predstavitve in delavnice z vrhunskimi strokovnjaki, organizirane pa bodo tudi ekskurzije, kjer bodo udeleženci spoznali primere najboljše prakse. Poletna univerza je namenjena bodočim arhitektom, načrtovalcem, inženirjem in gradbenim strokovnjakom. Udeležencem nudi edinstveno priložnost, da spoznajo strokovno specifične vsebine z interdisciplinarne perspektive in pridobijo bogato znanje, ki ga bodo znali uporabiti v praksi.

Poletno univerzo Green.Building.Solutions. organizira OeAD-Wohnraumverwaltung//OeAD Housing Office v sodelovanju z naslednjimi enajstimi avstrijskimi univerzami: Universität für Bodenkultur Wien , Technische Universität Wien , Wirtschaftsuniversität Wien , Universität Wien , FH-Campus Wien , Donauuniversität Krems , FH Technikum Wien , FH Wien , Modul University , Institut für den Donauraum und Mitteleuropa in Donaurektorenkonferenz . Pri organizaciji sodelujejo tudi predstavniki Avstrijskega inštituta za tehnologijo (AIT) , Waterford Institute of Ireland (WIT)  in Univerza v Tokiu .

Podrobnejše informacije o programu, prijavi in možnostih štipendiranja najdete na spletni strani Green.Building-Solutions. Summer University .

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA