Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Green.Building.Solutions. – Letnji univerzitet na temu ekološka gradnja: 21. juli do 12. avgusta 2018. u Beču

2018.01.18

Letnji univerzitet Green.Building.Solutions. nudi prvoklasno austrijsko stručno znanje iz oblasti arhitekture, građevinskog inženjerstva, ekologije i održivosti. Rok za prijavu ističe 10. aprila 2018. 

2018. oko 60 studenata iz čitavog sveta mogu ponovo da apliciraju za master studije smera Green.Building.Solutions. u Beču, gradu ekološke gradnje.

Stručne radionice sa stručnjacima i ekskurzije do najboljih primera prilike su za usvajanje interdisciplinarnog znanja kao i pronalaženje odgovora na goruća pitanja na temu zelene gradnje,  tehnologija za gradnju pasivnih kuća, i ekoloških i održivih aspekata urbanistike. Budući arhitekti, projektanti, inženjeri kao i stručnjaci za gradnju moći će neposredno da vode diskusije sa lektorima iz raznih stručnih oblasti i na taj način upoznaju praktični rad iz jedinstvenog ugla.

Letnji univerzitet Green.Building.Solutions. organizuje OeAD-Wohnraumverwaltung u saradnji sa jedanaest univerziteta:  Univerzitet prirodnih resursa i nauka u Beču , Tehnički univerzitet Beč , Privredni univerzitet u Beču , Univerzitet Beč , Visoka škola Campus Beč  , Dunavski univerzitet Krems , Visoka škola Technikum Beč  , Visoka škola Beč , Univerzitet ModulInstitut za Podunavlje i Srednju Evropu  kao i Konferencij rektora Podunavlja . A tu su i  Austrian Institute of Technology (AIT) , Waterford Institute of Ireland (WIT) kao i University of Tokyo .

Bliže informacije o manifestaciji, učešću kao i o aplikaciji za studije pronaći ćete na portalu  Green.Building-Solutions. Summer University .

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA