Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

We Are Developers World Congress 2018: 16.-18. toukokuuta 2018 Wienissä, Itävallassa

2018.02.05

WeAreDevelopers World Congress on Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan suurin www-kehittäjien konferenssi.

Yli 8000 www-kehittäjää, IT-alan asiantuntijaa ja päätöksentekijää yli 50 maasta kohtaavat konferenssissa jakaakseen alan tietoa, saadakseen ensi käden tietoa teknologiakehityksen uusista tuulista sekä verkostoituakseen samanhenkisten henkilöiden ja yritysten kanssa.

Johtavat teknologiayritykset kuten Google, Facebook, Palantir, Microsoft, IBM ja SAP hyödyntävät tapahtumaa verkostoituakseen globaalin ohjelmistokehittäjäyhteisön kanssa. Vuonna 2018  WeAreDevelopers World Congress järjestetään Wienissä 16.-18. toukokuuta.

Steve Wozniak, yksi Applen perustajista ja tietokonevallankumouksen pioneereista, lukeutuu WeAreDevelopers World Congress 2018 -tapahtuman puhujiin. Hän on insinöörinä ja www-kehittäjänä auttanut muovaamaan tietojenkäsittelyteollisuudesta sellaisen millaisena tunnemme sen tänään.

ADVANTAGE AUSTRIA ylpeänä tukee WeAreDevelopers World Congress 2018 -tapahtumaa, joka lukeutuu maailman suurimpien software- ja it-teollisuuden tapahtumien joukkoon. Ota yhteyttä paikalliseen ADVANTAGE AUSTRIA-toimistoosi saadaksesi lisätietoja tai vieraile tapahtuman kotisivuilla osoitteessa  www.wearedevelopers.com

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA