Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

MAAILMANLAAJUISESTI KYSYNTÄÄ ITÄVALTALAISILLE HUONEKALUILLE

2018.08.29

Itävallan huonekaluteollisuus lähti hyvää starttiin vuoden 2018 ensimmäisellä kvartaalilla. Viennin ylijämä oli 6,2% ja tuotanto kasvoi 5,9%. 

Vaikka vuosi 2017 osoittautui vaikeaksi, vuoden 2018 ensimmäinen kvartaali on ollut positiivinen Itävallan huonekaluteollisuudelle Austrian furniture industry  Tammi-maaliskuussa tuotanto nousi 5,9 %. Parhaiten suoriutuivat myymäläkalusteet (+29%), toimistokalusteet (+8,1%) ja keittiökalusteet (+7,2%). 

Itävallan huonekaluteollisuuden vienti on ollut noususuuntainen. Vuonna 2017 saavutettiin 2,4% kasvu ja huonekaluteollisuus jatkoi kasvuaan vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä 6,2% (241,6 miljoonaan euroon). Euroopan Unionin alueella huonekalut, jotka on varustettu “Made in Austria” – merkillä olivat erityisen suosittuja. Niiden kysyntä nousi 6,6%  saavuttaen noin 174.6 miljoonan euron rajan. Suurin vientimarkkina oli Saksa, ja sitä seurasivat Puola, Italia ja Tšekin tasavalta.

Euroopan ulkopuolisille markkinoille pyrkiminen on osoittautunut palkitsevaksi strategiaksi. Itävallan huonekaluteollisuuden myynti Arabiemiraatteihin nousi 42,1%  aina 1,2 miljoonaan euroon. Kasvu oli vahvaa Kuwaitissa ja USA:n markkinoiden kasvu jatkui myös, vaikkakin myynti Kanadaan laski 8,8% ja vastaavasti Kiinaan 20,6%.

Nämä erinomaiset tulokset vahvistavat sen, että 50 yritystä ja noin 6000 työntekijää, jotka työskentelevät itävaltalaisen huonekaluteollisuuden parissa ovat saavuttaneet kansainvälistä mainetta korkealuokkaisesta suunnittelusta ja laadusta sekä erinomaisesta toiminnallisuudesta.


Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA