Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

14. Конференция на европейските региони и градове (KEРГ): 30 септември - 2 октомври 2018 в Залцбург, Австрия

2018.08.30

Институтът за регионите в Европа (ИРE) кани на 14-тата конференция на европейските региони и градове в Залцбург, която тази година ще се проведе в рамките на австрийското председателство на ЕС. В центъра на форума е темата „Европа 1918 – 2018 – 2118“.

Вече 13 години Институтът за регионите в Европа (ИРЕ) успешно се стреми към засилване ролята на регионите и общините в цяла Европа. 14. Конференция на европейските региони и градове ще се проведе от 30 септември до 2 октомври 2018 г. в конгресния център в Залцбург.

В програмата са включени подиумни дискусии с високопоставени лица по темите „Какво стана с Европа на нейните създатели?“, „Как ще се развие Европа?“, „Европа: Бъдещето е в дигитализацията“, „Бъдещето на енергията в Европа“ и „Принудителното напускане на селските райони като съдба“, както и ИРЕ-Форум на тема „Силата на регионите - субсидиарност & Европа“. 

Наред с редица международни експерти и високопоставени лица от сферата на икономиката и политиката доклади ще изнесат еврокомисарят по съседската политика и преговорите за разширяване на ЕС Йоханес Хан, председателят на Европейската комисия за регионите Карл-Хайнц Ламбертц, както и министрите Карин Кнайсл и Елизабет Кьостингер.

Участието за представители на градове и региони, членове на ИРЕ, както и за студенти е безплатно. Таксата за участие за компании е 390 евро. Институтът за регионите в Европа (ИРЕ) очаква около 250 участници.

Моля изпратете Вашата заявка за участие на office@institut-ire.eu (T +43 662 84 32 88-0).


Сваляне на информация по тази тема

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA