Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

14. Eurooppalaisten alueiden ja kaupunkien konferenssi (KERS): 30. syyskuuta - 2. lokakuuta 2018 Salzburgissa, Itävallassa

2018.08.30

Institute of the Regions of Europe (IRE) kutsuu teidät 14. Eurooppalaisten alueiden ja kaupunkien konfernssiin Salzburgiin. Tapahtuma järjestetään Itävallan EU-puheenjohtajuuden puitteissa ja tämänvuotisena aiheena on ”Eurooppa 1918 – 2018 – 2118”.

Euroopan alueiden instituutti (IRE) on jo 13 vuoden ajan toiminut menestyksekkäästi vahvistaen Eurooppalaisia alueita ja kuntia. Euroopan alueiden ja kaupunkien 14. konferenssi järjestetään 30. syyskuuta - 2. lokakuuta 2018 Salzburgin Kongressitalossa.

Ohjelma sisältää korkeatasoisia podiumkeskusteluja aiheesta "Mitä tuli sen perustajajäsenten Euroopasta?", "Mitä Euroopasta tulee?", "Eurooppa: tulevaisuus on digitaalinen", "Energian tulevaisuus Euroopassa" ja "Maaltapako maaseudun kohtalona” sekä IRE-foorumi aiheesta ”Alueiden valta – toissijaisuus & Eurooppa”.

Lukuisten kansainvälisten asiantuntijoiden sekä talouden ja politiikan päättäjien pitämien luentojen lisäksi esitelmän pitävät Euroopan naapuruuspolitiikan ja laajentumisneuvottelujen komissaari Johannes Hahn, Euroopan alueiden komitean (AK) puheenjohtaja Karl-Heinz Lambertz sekä Itävaltaiset ministerit Karin Kneissl ja Elisabeth Köstinger.

Kaupunkien ja alueiden edustajat, IRE: n jäsenet ja opiskelijat voivat osallistua tapahtumaan maksutta. Yritysten osallistumismaksu on 390 euroa. IRE odottaa tapahtumaan noin 250 osallistujaa

Pyydämme lähettämään ilmoittautumisenne: office@institut-ire.eu (Puh. +43 662 84 32 88-0).

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA