Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

14. konferencija europskih regija i gradova (KERS): 30. rujan - 2. listopad 2018. u Salzburgu, Austrija

2018.09.10

Institut regija Europe (IRE) poziva na 14. konferenciju europskih regija i gradova u Salzburg, koja se ovog puta održava u okviru austrijskog predsjedavanja Europskom unijom. U središtu eventa je tema „Europa 1918 – 2018 – 2118“.

Već 13 godina Institut regija Europe (IRE) se trudi uspješno oko jačanja regija i općina u cijeloj Europi. 14. konferencija europskih regija i gradova održava se od 30. rujna do 2. listpdada 2018. u Kongresshausu u Salzburgu.

Na programu su podijske diskusije s visoko ranigranim sudionicima na teme "Što je bilo od Europe njenih utemeljitelja?", "Što će biti od Europe?", "Europa: Budućnost je digitalna", "Budućnost energetike u Europi" i "Bijeg sa sela kao sudbina ruralnog područja" te IRE-forum na temu "Snaga regija - supsidijarnost & Europa".

Pored mnogobrojnih međunarodnih stručnjakinja i stručnjaka te donositeljica i donositelja odluka iz gospodarstva i politike također će održati predavanja EU-povjerenik za Europsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannes Hahn, predsjednik Odbora za regije Karl-Heinz Lambertz te austrijske ministrice Karin Kneissl i Elisabeth Köstinger.

Sudjelovanje je besplatno za predstavnike gradova i regija, članove IRE-a te studente. Naknada za sudjelovanje za poduzeća iznosi 390 eura. Institut regija Europe (IRE) očekuje oko 250 sudionika.

Prijavu možete poslati na office@institut-ire.eu (T +43 662 84 32 88-0).

Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA