Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

európai régiók és városok 14. konferenciája (KERS): 2018. szeptember 30. - október 2. salzburg, ausztria

2018.08.30

Az Európai Régiók Intézete (IRE) az Európai Régiók és Városok immáron 14. konferenciájára invitálja a résztvevőket az ausztriai Salzburg városába, amelyre ezúttal az osztrák EU-elnökség jegyében kerül sor. A rendezvény központi témája az „Európa 1918 – 2018 – 2118“.

Az Európai Régiók Intézete (IRE) idestova 13 éve dolgozik nagy sikerrel az európai régiók és közösségek erősítésén. Az Európai Régiók és Városok 14. konferenciájára 2018. szeptember 30. és október 2. között kerül sor a salzburgi kongresszusi központban.

A programban olyan, ismert neveket szerepeltető pódiumbeszélgetések szerepelnek, mint a „Mi lett az alapítók Európájából?“, „Hová tart Európa?“, „Európa: a jövő digitális“, „Az energia jövője Európában“ és „Elvándorlás mint a vidék sorsa“, valamint egy IRE-fórum „A régiók ereje – szubszidiaritás & Európa“ témakörben.

Számos nemzetközi szakértő, illetve politikai és gazdasági döntéshozó mellett az európai szomszédsági politikáért felelős EU-biztos, Johannes Hahn, a Régiók Bizottságának elnöke, Karl-Heinz Lambertz, valamint Karin Kneissl és Elisabeth Köstinger miniszter asszonyok is előadást tartanak majd.

A részvétel városok és régiók képviselőinek, IRE-tagoknak és hallgatóknak ingyenes. A részvételi díj cégek számára 390 euró. Az Európai Régiók Intézete (IRE) 250 résztvevőre számít.

Jelentkezését a office@institut-ire.eu címre küldheti el (T +43 662 84 32 88-0).

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA