Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

A 14. a conferință a regiunilor și orașelor europene (KERS): 30 septembrie - 2 octombrie 2018,  Salzburg, Austria

2018.08.30

Institutul Regiunilor Europene (IRE) vă invită la a 14.a conferință europeană a regiunilor și orașelor europene de la Salzburg, care anul acesta se desfășoară sub auspiciile preluării președenției UE de către Austria. Focusul evenimentului îl reprezintă tema „Europa 1918 – 2018 – 2118“.

De mai mult de 13 ani Institutul Regiunilor Europene IRE se preocupă cu succes de întărirea regiunilor și a comunelor din întreaga Europă. Evenimentul , respectiv 14. Konferenz Europäischer Regionen und Städte se desfășoară din 30 septembrie până în 2 octombrie 2018 în clădirea congreselor din Salzburg. Programul include discuții de pe podium de un înalt nivel, pe teme precum ”Încotro se îndreaptă Europa?”, ”Ce va deveni Europa?”, ”Europa, viitorul este digital”, ”Viitorul energiei în Europa”, Deșertificarea, destinul spațiului rural”, preum și forumul IRE cu tema ”Puterea regiunilor - Subsidiaritate & Europa”.

Pe lângă numărul mare de experte și experți internaționali precum și de factori de decizie din sfera economică și politică, vor susține prezentări Comisarul UE pentru Politica de Vecinătate și Negocieri Avansate, dl. Johannes Hahn, Președintele AdR, dl Karl-Heinz Lambertz, precum și dna. Karin Kneissl, Mnistrul Federal al Afacerilor Externe și dna. Elisabeth Köstinger, Ministrul Mediului.

Participarea Dvs. este gratuită. Organizatorul, IRE Institut der Regionen Europas (IRE) așteaptă ca. 250 participanți la eveniment.

Pentru înregistrare vă rugăm să vă adresați organizatorilor la E mailto:office@institut-ire.eu T +43 662 84 32 88-0.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA