Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

14. konferenca evropskih regij in mest (KERS), 30. september - 2. oktober 2018, Salzburg

2018.08.30

Institute of the Regions of Europe (IRE) vabi na 14. konferenco evropskih regij in mest, ki bo tekom avstrijskega predsedovanja EU potekala v Salzburgu. Osrednja tema dogodka: „Evropa 1918 – 2018 - 2118”.

Institute of the Regions of Europe (IRE) si že več kot desetletje prizadeva za utrditev ter okrepitev pomena regij in občin v Evropi. Tokrat že 14. konferenca evropskih regij in mest  bo potekala med 30. septembrom in 2. oktobrom 2018 v salzburškem prireditvenem ter kongresnem centru.  

Na programu je več podijskih diskusij: »Kaj je postalo iz Evrope ustanoviteljev?«, »Kaj čaka Evropo v prihodnjih letih?«, »Evropa: prihodnost je digitalna«, »Prihodnost energije v Evropi« in »Beg s podeželja: je to res prihodnost ruralnega okolja?«. Poleg tega bo potekal IRE-forum na temo »Moč regij - subsidiarnost in Evropa«.

Dogodka se bodo udeležili številni mednarodni strokovnjaki in odločevalci s področja gospodarstva ter politike. Med govorci so tudi komisar EU za evropsko sosedsko politiko in širitvena pogajanja Johannes Hahn, predsednik Evropskega odbora regij Karl-Heinz Lambertz ter avstrijski ministrici Karin Kneissl in Elisabeth Köstinger.

Udeležba na konferenci je za predstavnike mest, občin in regij ter študente brezplačna. Kotizacija za podjetja znaša 350 EUR. Organizatorji pričakujejo več kot 250 udeležencev. 

Vašo prijavo naslovite na:  office@institut-ire.eu ; T +43 662 84 32 88-0.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA