Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

BauZ! 2019 – Виенски конгрес за устойчиво строителство

2018.12.13

Международният конгрес BauZ! 2019 ще се проведе от 13-15 февруари 2019 г. във Виена. Основна тема на конгреса е „Рамкови условия. Многообразни възможности! – Реновиране и преустройство“.

Под мотото "Изграждай така, за да създаваш повече възможности“ тазгодишният конгрес BauZ! 2019 предлага обсъждане по темите устойчиво строителство и реновиране на вече съществуващи сгради. 

 

В центъра на дискусията са четири аспекта:

  • Да влеем живот в използването!
  • Функционалност и оформление! – Планиране на сградата.
  • Сградата – изчисления и симулиране!

Сградата – реализиране – и на по-късен етап разрушаване!

 Форумът започва в сряда на 13 февруари 2019 г. с посещението на значими проекти за саниране и разглеждането на благоустроени градски зони в района на Виена; след това вечерен прием. 

През следващите два дена по време на конгреса се предвиждат доклади, подиумни дискусии с докладчици и изложители, както и форматът „Конгресът на кръгли маси“ със специализирани доклади в по-тесен кръг.

Допълнителна информация за конгреса BauZ! 2019, както и за начина на регистрация и програмата предлага сайта на форума .

Свържете се с офиса на ADVANTAGE AUSTRIA във Вашата страна и се информирайте за талони с намаление за BauZ! 2019.

Последна актуализация на:
2018.12.17
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA