Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

BauZ! 2019 – Kestävän rakentamisen kongressi wienissä

2018.12.13

Kansainvälinen BauZ! kongressi 2019 järjestetään Wienissä 13.-15. helmikuuta 2019. Kongressin aiheena on "Sisäiset toimintapuitteet! – Remontointi ja kunnostaminen".

Iskulauseella ‘Rakenna aina luomalla uusia mahdollisuuksia – avoimia ja mukautettavia applikaatioita valmiina käytettäväksi..’, BauZ! 2019 tarjoaa mahdollisuuden osallistua keskusteluihin kestävään rakentamiseen ja olemassa olevien rakennusten entisöintiin liittyen. 

Tapahtuma keskittyy neljään eri aihe alueeseen: 

  • Saata sovellus käyttöön
  • Toiminnallisuus ja suunnittelu: rakennuksen suunnittelu
  • Rakennuksen laskenta ja simulointi
  • Rakennuksen luominen (and then deconstructing it)

Kongressi alkaa keskiviikkona, 13. helmikuuta 2019 Wienin arkkitehtonisten rakennusten kierroksella, jonka aikana esitellään tärkeimpiä kunnostushankkeita ja kaupunkikehitysalueita. Päivä jatkuu vielä iltavastaanotolla. 

Seuraavien kahden päivän ohjelma koostuu esitelmistä ja paneelikeskusteluista. Lisäksi puheenvuoroja pitävät eri tahot ja näytteilleasettajat. Tarjolla on myös luentoja pienemmissä ryhmissä. 

Lisätietoja BauZ! Congress 2019, sekä rekisteröinti ja ohjelma löytyvät tapahtuman kotisivulta event website .

Mikäli olet kiinnostunut tapahtumasta niin voit olla yhteydessä ADVANTAGE AUSTRIA toimistoon helsinki@advantageaustria.org saadaksesi tietoa alennetuista lipuista  BauZ! Congress 2019.

Päivitetty viimeksi
2018.12.17
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA