Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Future of Building – Kongres, Izložba i B2B sastanci: 4. - 5. juna 2019. u Beču, Austrija

2019.04.25

U središtu ovog dvodnevnog kongresa stoje novi trendovi u građevinarstvu, a pre svega umrežavanje austrijske građevinske industrije na međunarodnom nivou. Očekuju se oko 600 preduzeća, institucija i naučnih ustanova iz oblasti građevinarstva iz čitavog sveta.

Kongres se održava  4. juna 2019.  u Privrednoj komori Austrije u Beču, a nudi:

  • niz stručnih priloga i diskusija o novim tehnologijama i razvoju iz oblasti građevinarstva u Austrij,
  •  individualne B2B-razgovore sa austrijskim preduzećima,
  • radionice o inovacijama na teme "Zelena gradnja" , "Gradnja i građevinski materijal budućnosti" i "Digitalizacija, povezane zgrade i augmentativna stvarnost" kao i 
  • stručnu izložbu sa oko 60 preduzeća i naučno-istraživačkih institucija kao izlagačima.

    Drugog dana konferencije , 5.juna 2019. održaće se ekskurzije do odabranih projekate u široj okolini Beča, kao što je pametni grad  Aspern , drvogradnja, inovativni smeštaji u gradu, saobraćajna infrastruktura i mnogo toga više.

Bliže informacije kao što je način registracije, program, online-ugovaranje B2B-sastanaka sa ostalim učesnicima itd. pronaći ćete na portalu organizatora. 

Učešće je sa strane goste besplatno . Međutim, neophodno je obavezujuće prijavljivanje preko portala  https://buildings2019.b2match.io/ kao i prihvatanje uslova učešća Privredne komore Austrije (WKO) .


Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA