Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

„Born Global Champions“: Austria își premiază campionii

2019.04.24

Au fost premiate 30 firme austriece noi înființate, care încă de la început au adoptat o strategie de internaționalizare.

ADVANTAGE AUSTRIA a premiat 30 companii austriece noi înființate, acordându-le distincția „Born Global Champions“. Anul acesta premierea a avut loc în ziua de 9 aprilie 2019 în cadrul 4GameChangers-Festival, iar premiile au fost înmanate de Ministrul Economiei, dna. Margarete Schramböck și de Președintele Camerei Economice, dl. Harald Mahrer.

Premiile merg către companiile tinere, noi înființate (începând cu anul 2013 și ulterior), care de la început și-au desfășurat activitatea la nivel internațional, care oferă produse și soluții inovative și care au crescut pe piețele internaționale.

Ceva au și în comun toți premianții: ei sunt curajoși, gâbdesc global, înțeleg piețele internaționale ca pe propria lor piață și au înregistrat succese la nivel global. Realizările lor fac vizibilă Austria pe plan internațional.

Mai multe informații despre eiția din acest an a „Born Global Champions“ vă oferă publicația FRESH VIEW:

FRESH VIEW Special Edition: Austria’s Born Global Champions V [pdf, 3,796.8kb]

Downloads pe teme asemănătoare

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA