Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Marktplatz Austria pentru produse alimentare și băuturi:   1 octombrie 2019, Viena, Austria

2019.06.04

„Marktplatz Austria“ oferă achizitorilor de produse alimentare și băuturi, șansa unică de a cunoaște producători austrieci și de a încheia noi parteneriate cu aceștia. Înregistrările online sunt acceptate până la data de 31 august 2019.  

Forumul internațional de cooperare organizat de Camera Economică a Austriei (WKÖ) se adresează importatorilor, distribuitorilor și achizitorilor de produse alimentare și băuturi ale marilor lanțuri de magazine din întreaga lume.  Rundele de discuții informative despre industria austriacă de profil și sesiunile de discuții individuale B2B cu producătorii austrieci întregesc programul forumului. Pentru invitații din afara țării, organizatorii pot prelua costurile de cazare pentru două nopți pe perioada evenimentului și o cină festivă. Înregistrările online, Online-Registrierung  sunt acceptate până la data de 31. August 2019.  

Forumul internațional de cooperare va avea loc în ziua de 1 octombrie 2019 la sediul Camerei Economice a Austriei din Viena.

Mai multe informații despre eveniment, posibilități de înregistrare, program, planificarea discuțiilor B2B, etc. găsiți pe site-ul evenimentului, Veranstaltungs-Webseite

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA