Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

AUSTROFOMA 2019: 8  – 10 Octombrie 2019, Esterhazy-Forchtenstein, Burgenland

2019.07.02

Deja pentru a 13-a oară va fi organizată AUSTROFOMA - demonstrația mașinilor și utilajelor din silvicultură. Această demonstrație va avea loc împreună cu AUSTROFOMA Bioenergie, în perioada 8-10 octombrie pe domeniul silvic Esterhazy in Forchtenstein, din Burgenland.

În cadrul AUSTROFOMA sunt prezentate tehnici logistice, de tăiere și de însămânțare, evenimentul fiind singurul de acest tip la nivel internațional care acordă prioritate tehnologiilor instalațiilor pe cablu și a celor de acoperire. Pe lângă ELMIA WOOD din Suedia sau KWF din Germania, evenimentul este unul dintre cele mai importante la nivel mondial din această branșă.

La fiecare 4 ani, AUSTROFOMA oferă expozanților șansa unică de a prezenta în condiții reale clienților lor, mașinile inovative și moderne. În plan central se află însă recolta de lemn. 

Timp de 3 zile, ca. 150 firme vor face demontrații cu propriile mașini și își vor prezenta serviciile. Printre alte puncte de interes se regăsesc un tur de prezentare al secerătorilor și al macaralelor, precum și al Bioenergie-Dorf și al AUSTROFOMA-Dorf. Pentru o deplasare mai rapidă și mai confortabilă se vor folosi Shuttle-Busse.

Informații detaliate precum harta circuitelor, punctele de plecare în tururi către AUSTROFOMA, cazare la hotel, etc vă oferă pagina de prezentare a evenimentului Veranstaltungs-Website .

Downloads pe teme asemănătoare

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA