Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Preduzeće iz Gornje Austrije osvaja tržište onlajn igrica

Logo © own3d media © Logo © own3d media

© Logo © own3d media

2019.10.09

Tržište onlajn igrica trenutno  je u ekstremnom usponu, u kome sudeluju svi merodavni velikani kao što su Facebook, Google, Amazon, Trencent i Apple. 2018. godine se i preduzeće own3d media GmbH uključilo u to tržište nudeći proizvode, usluge i alatke za strimovanje igrica.

Jezgro preduzeća own3d media gmbh čine 10 saradnika. Ciljna grupa su 10 miliona onlajn igrača svetskog tržišta. koji sve kompjuterske igrice igraju uživo na platformama kao što su Twitch.TV/Youtube. Prema trenutnom stanju ( godinu dana po osnivanju) ovi igrači kupuju digitalne proizvode u visini od 75.000 USD mesečno  preko onlajn prodavnice own3d.tv.

Onlajn igrače redovno gledaju 700 miliona pratilaca dok igraju kompjuterske igrice.S obzirom na to da je onlajn prodavnica usredsređena samo na igrače, 2019. uveden je projekat "Carry.me" gde su ciljna grupa upravo tih 700 miliona pratilaca.

U roku od nekoliko meseci preduzeće own3d media GmbH probilo se na vrh tržišta nemačkog govornog područja, a sada su se osnivači posvetili izlasku i na međunarodno tržište. Planirano je da proizvodi i usluge za onlajn igranje u buduće budu u ponudi i na engleskom, španskom, francuskom, portugalskom i kineskom.

Poreklom iz Gornje Austrije – globalno  prisutni : 2019. godine Centar za promociju izvoza austrijske pokrajine Gornja Austrija "Export Center OÖ" u saradnji sa "hub,ert"-om - mreže nevladinih osnivačkih institucija Gornje Austrije - i spoljonotrgovinskom organizacijom ADVANTAGE AUSTRIA po drugi put u potrazi je za najboljim strartap preduzećima. Među najboljim kandidatima za titulu "Hottest International Start-up" našlo se 15 iz Gornje Austrije kojima je dodeljeno to priznanje.

Srodni linkovi

 
own3d media GmbH
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA