Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Austrijske Tehnologije železničkog saobraćaja na prugama sveta

2020.01.09

Austrijska železnička preduzeća ističu se na međunarodnom tržištu svojom stručnošću, visokim nivoom kvaliteta kao i spremnošću za rešenja po meri.

Železnički sistemi su usled aktuelnih pitanja u vezi sa zaštitom klime sve češće prvi izbor prevoznih sredstava, pogotovu u pogledu interkontinentalnog prevoza robe i rešenja za međugradski šinski saobraćaj. Železnički sistemi su ključni element za održive saobraćajne koncepte, trend koji će se u budučnosti još pojačati.

Postoji samo mali broj privrednih grana, koji su zahtevniji u pogledu pouzdanosti, preciznosti, kvalita i održivosti no što ih ima železnica. Signalna tehnika, elektrifikacija i moderni signalno-sigurnosni sistemi „Made in Austria“ obezbeđuju bezbedno putovanje putnika širom sveta. Elektromehanični pogoni i motori iz Austrije u preko 60 zemalja obezbeđuju maksimalne performanse. 

Sektor šinskog saobraćaja ima dugu tradiciju, a proizvodi iz ove oblasti pokrivaju čitav spektar, počev od železničkih vagona preko pružnih postrojenja, bezbednosno-kontrolne tehnike do gradskih šinskih sistema i brzih vozova. Portfolio ubuhvata industriju dobavljača kao i ona polja gde se ulaže u tehniku budućnosti. Otuda Austrija ide u korak s vremenom ne samo po pitanju autonomne vožnje, već i u pogledu digitalizacije upravljanja.

Prema poslednjim podacima 9.000 zaposlenih austrijske železničke industrije postiglo je promet od 3,1 milijarde evra. Sa  izvoznom kvotom od preko 70%  austrijska železnička industrija je u međunarodnom poređenju dokazala posebnu snagu i inovativnost.

Više informacija ko predvodi na tržištu, a ko uvodi trendove kao i predloge za saradnju, naći ćete u novom izdanju publikacije FRESH VIEW

FRESH VIEW on Railways; NO 166 [pdf, 12,398.0kb]

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA