Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

WORLD SUSTAINABLE ENERGY DAYS: 4.-6. marec 2020 v Welsu, Avstrija

2020.01.29

Mednarodna prireditev World Sustainable Energy Days, ki bo potekala 4.-6. marca 2020 v mestu Wels (Avstrija), je vrhunska mednarodna konferenca na temo podnebne nevtralnosti.  

Evropa kot prva podnebno nevtralna celina – tak ambiciozen cilj zahteva ambiciozne ukrepe. "Prednost energijski učinkovitosti" in "spodbujanje globalnih investicij v obnovljive vire" sta dva osrednja stebra nove evropske smernice EU Roadmap. 

Vsako leto se sreča več kot 660 udeležencev iz več kot 60 držav v mestu Wels na dogodku World Sustainable Energy Days . Konferenca pomaga združiti strokovna znanja in know-how iz celega sveta za udeležence, ki prav tako prihajajo iz vseh držav sveta. 

Leta 2020 se bo na dogodku govorilo o tem, kako napreduje energetski preobrat tako v Evropi kot tudi v svetovnem merilu. Dogodek ponuja aktualne informacije o strategijah, trgih, financiranju, bioenergiji, električni mobilnosti, industrijskem energetskem preobratu, pa tudi druge različne teme: 


Konferenca obsega tudi:


Več programskih sklopov kot priložnost za mreženje:

  • Sejem varčevanja z energijo : vodilno sejem na področju obnovljivih virov energije in energetske učinkovitosti. Letno ga obišče več kot 100.000 obiskovalcev.
  • Predstavitev plakatov uspešnih projektov s področja energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije;
  • Strokovne ekskurzije na temo peletov in sekancev ter energetske učinkovistosti. 

Za več informacij o programu, prijavi, rezervaciji sob itd. pa obiščite uradno stran dogodka .

Dogodek bo potekal v nemškem in angleškem jeziku.

Posodobljeno:
2020.02.05
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA