Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Umetna inteligenca v podjetjih – mednarodna B2B konferenca: 11.05.2020 na Dunaju

2020.03.16

Konferenca Applied Artificial Intelligence Conference je B2B dogodek, na katerem se srečajo uporabniki in razvijalci rešitev na področju umetne inteligence doma in v tujini. Osrednja tema prireditve je izmenjava izkušenj na primerih iz prakse na področju umetne inteligence v podjetjih. 

ADVANTAGE AUSTRIA organizira 11. maja 2020 že tretje leto zapored Applied Artificial Intelligence Conference v prostorih Avstrijske gospodarske zbornice (WKÖ) na Dunaju. Pričakuje se okoli 600 udeležencev iz več kot 25 držav.

Sodelovali bodo tudi mednarodno priznani znanstveniki, kot  so Dr. Eng Lim Goh, Senior Vice President podjetja HPE ter računalniški pionir, predaval pa bo tudi Alex Shee iz Montreala, ki velja za žarišče razvoja na področju umetne inteligence. Alex Shee je COO podjetja Element AI , ki je eno najhitreje rastočih v svoji panogi. 

Poleg vnaprej dogovorjenih B2B srečanj med udeleženci dogodka, predavanj mednarodnih vrhunskih strokovnjakov ter okroglih miz na temo izvoznih uspehov, trajnost in etike ter povezav sedež podjetja - konkurenca, se bo mogoče udeležiti tudi dodatnih poglobljenih praktičnih delavnic. 

Vse več podjetij se odloča za integracijo pametnih strojev, ki so sposobni samoučenja in ki podjetju pomagajo pospeševati prodajo in dobiček. Učinkovita uporaba prave tehnologije na pravem mestu lahko podjetju ponudi odločilno prednost pred konkurenčnimi ponudniki. Na konferenci Applied Artificial Intelligence Conference lahko spoznate, kako lahko nove pridobitve spremenijo vaše podjetje!

Prijave se odprte na sledeči povezavi: https://aaic2020.b2match.io/


Posodobljeno:
2020.03.16
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA