Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Virtualna konferencija: Veštačka inteligencija u preduzećima - međunarodna B2B-konferencija 11. maja 2020.

2020.04.10

Konferencija:  Applied Artificial Intelligence Conference je B2B-susret, koji povezuje korisnike i punuđače rešenja veštačke inteligencije. Težište konferencije je razmena iskustava o primeni veštačke inteligencije u preduzećima.

Ove godine se konferencija Applied Artificial Intelligence Conference održava virtualno - to znači da se celokupni program, uključujući predavanja, B2B-sastanke svih učesnika, radionice kao i umrežavanje učesnika odvija onlajn, tj. učešće se odvija pomoću pametnog telefona ili tableta. Za preduzeća, koja bi da upotpune svoj lični profil i koji bi proaktivno želeli da sudeluju u virtualnim sesijama umrežavanja, učešće je besplatno.

ADVANTAGE AUSTRIA organizuje konferenciju Applied Artificial Intelligence Conference u saradnji sa mrežom Enterprise Europe Network i AI Austria. Očekuju se oko 600 učesnika iz 25 zemalja.

Među učesnicima biće renomirani međunarodni stručnjaci kao što je Eng Lim Goh, Senior Vice President preduzeća HPE, koji je pionir u oblasti informatike, a iz Montreala, mestu koje je žarište kada je u pitanju veštačka inteligencija, pridruži će se g.  Alex Shee,  rukovodilac kancelarije generalnog direktora i sekcije za razvoj preduzeća Element AI, koje je jedno od vodećih preduzeća iz ove oblasti.

Pored unapred ugovorenih B2B - razgovora, predavanja međunardnih vrhunskih stručnjaka i diskusija na teme kao što su: uspešni izvoz, održivost i etika kao i lokacija i konkurencija, učesnici će moći podrobnije da razrade ove teme u okrivu specijalnih radionica.

Sve više preduzeća razmatraju mogućnost primene inteligentnih i samoukih tehnologija, koji bi im bili od pomoći pri povećanju prometa i dobiti. Efikasna primena prave tehnologije na pravom mestu obezbedila bi značajnu prednost nad konkurencijom.

 Saznajte na konferenciji Applied Artificial Intelligence Conference koje prednosti krije ovakva vrsta razvoja za Vaše preduzeće . 

Učešće je besplatno. Potrebno je samo da se ovde prijavite i postavite svoj profil: https://aaic2020.b2match.io/signup

Pripazite da prilikom prijave odaberete pravu vremensku zonu.

Poslednji put osveženo:
2020.04.13
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA