Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Un mod sigur de comunicare – mai presus decât toate instrumentele, echipamentele și departamentele

grape © grape

© grape

2020.05.06

Grape este un start-up inovativ din Austria, care interconectează nu numai elevi și profesori din sistemul de învățământ cât și medici și pacienți din sistemul medical și al asigurărilor de sănătate, în situația actuală de răspândire a Covid -19. Grape interconecteză instrumentele deja existente, bazele de date, interfețele, etc. și le ridică la un alt nivel.  

Grape poate fi legat la mai toate sistemele de sănătate și poate fi utilizat la nivel european pentru a informa toți colaboratorii din sistemul medical despre cazurile critice sau despre ultimele noutăți. Este posibil să fie contactate anumite departamente pe dispozitivele lor mobile sau prin intermediul Push-Notifications. Datele sunt înmagazinate pe o platformă sigură de EU-Cloud sau în companie. 

În învățământ, Grape este partenerul oficial a ofertantului de software UNTIS  la care au acces peste 12 mil. elevi. Prin Schul-Messenger inițiat de Grape este posibilă comunicarea prin chat, accesul virtual la clasele de curs, încărcarea documentelor sau primirea de informații. Messenger-ul este sigur, deoarece previne Mobbing-ul. Un alt avantaj al Grape este asimilarea și folosirea limbilor străine. 

Dacă se lansează in chat o anumită dată ca termen se deschide automat o pagină din calendar, se introduce data la care va trebui încheiată și rezolvată tema și se emite automat un ToDo. Funcția inovativă de recunoaștere a limbilor de circulație întrebuințată a fost creată de Asociația Austriacă a Cercetării (FFG) împreună cu Austrian Research Institute for Artificial Intelligence (OFAI).

Ultima actualizare
2020.05.06

Links pe teme asemănătoare

 
Grape
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA