Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Austrijski stručnjaci u borbi protiv COVID-19

2020.05.20

Preduzeća iz Austrije nude u pravo vreme inovativna rešenja za savladavanje korona krize, izrađena po meri kupca.

Korona kriza je još uvek sveprisutna i glavna tema, s obzirom na to da je život svih nas okrenut naglavačke.Činjenica da je Austrija bolje prošla kroz krizu, ne objašnjava se samo time što je korona-pandemiju prevazišla zahvaljujući drastičnim restrikcijama, već i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju svojih preduzeća.

 Ova posebna situacija će nas usled nepredvidivog širenja korona virusa pratiti i sledećih nedelja i meseci, zbog čega su potrebne inovativne ideje i prilagodiva rešenja da se time nosimo.

Predstavljamo Vam preduzeća iz Austrije koja su zahvaljujući svojim proizvodima upravo u ovom trenutku od posebne relevantnosti,bilo  li da se radi o medicinsko-tehničkoj oblasti , medicinskom tretmanu i testiranju ili o specifičnim informaciono-tehnološkim rešenjima, kako u medicinske tako i u proizvodno-tehničke svrhe.

Upoznajte se preko sledećeg linka sa  ponudom inovativnih austrijskih preduzeća, posebno za vreme vladavine COVID-19 i profitirajte od posebne stručnosti Austrije koja prednjači i na međunarodnom tržištu.: Austrijski stručnjaci u borbi protiv COVID-19 -19 [pdf, 2,886.6kb].

Poslednji put osveženo:
2020.05.22

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA