Inhalt

Delegație austriacă în vizită de afaceri în Republica Moldova

  • Chisinau

ADVANTAGE AUSTRIA va organiza pentru companiile austriece active în mai multe domenii de activitate, o vizită de afaceri în Republica Moldova. 

Vă invităm să întâlniți delegația austriacă în timpul vizitei la sale de la Chișinău - un foarte bun prilej pentru Dvs. de a găsi noi parteneri de afaceri și de a închiea noi colaborări. 


Companiile austriece sunt active în multe domenii de activitate și conving prin aportul lor în dezvoltarea de noi soluții inovative. De foarte multe ori ele sunt deschizătoare de drumuri în tehnologii noi și își surprind clienții prin produsele și serviciile personalizate de înaltă calitate pe care le oferă. În Republica Moldova ele sunt interesate să încheie noi colaborări și să găsească parteneri de afaceri care să îi reprezinte în această țară.  

 

Vă invităm să întâlniți delegația austriacă și să vă conturați o vedere de ansamblu asupra posibilităților de colaborare cu aceste firme.  


Doriți să participați? 

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați echipei ADVANTAGE AUSTRIA din București la      T +40 372 068 900 sau E bucharest@advantageaustria.org.  


Ne bucurăm să vă întâlnim!