Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Štand Austrije na 38. Sajmu hrane

21. март 2012 - 24. март 2012
Budva

Informacije o događajima

01.01.2000Couldn't load zcode from datasource.Štand Austrije na 38. Sajmu hrane Jadranski sajam

Od 20. do 24. marta 2012. godine na Jadranskom sajmu u Budvi održaće se 38. Sajam hrane.
Sajam hrane u Budvi je prepoznat kao najznačajnija manifestacija u oblasti prehrambene i pratećih industrija u Crnoj Gori. Sajam hrane je UFI approved event, što dodatno ističe njegov poslovni značaj i marketinški potencijal.

Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, mediteranskih kultura, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, industrije mineralnih voda, pakovanja i ambalaže. Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

S obzirom na veliki tržišni potencijal i nekoliko austrijskih preduzeća rešila su da uzmu učešće u sajmu, te na štandu Austrije možete da preuzmete prospekte preduzeća iz oblasti papirne ambalaže za prehrambenu industriju,, gradnje hladnjača, hemijske industrije, prehrambene tehnike i sistema za navodnjavanje.

Pod linkom PREDUZEĆA UČESNICI možete aktiviranjem linka naziva preduzeća da saznate više o austrijskim izlagačima.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA