Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

B2B kooperaciona berza o obnovljivim izvorima energije: 5. maj 2011,  Güssing - Austrija  

Vetrogenerator © photocase.com/kai

© photocase.com/kai

23. март 2011

Preduzeća i javne ustanove iz srednje, istočne i južne Evrope i Baltika sastaju se 5. maja 2011 u austrijskom gradu Gising (Güssing) , kako bi razmenili informacije i proširili poslovnu mrežu.

Ciljna grupa manifestacije su preduzeća iz oblasti obnovljivih izvora energije i javnih nalogodavaca iz čitave Evrope. Sledeće teme biće u središtu pažnje:

  • biomasa
  • biogas
  • biodizel
  • energija vetra
  • fotovoltaik
  • elektro-mobilitet


Centralne tačke programa:
Prepodne grad Güssing igraće suštinsku ulogu sa svojim Evropskim centrom za obnovljive izvore energije  Europäischen Zentrum für Erneuerbare Energien (EEE) :  Güssing već  20 Jahren koristi održive izvore energije i samim tim jeste reprezentativni primer za Evropu.

U nastavku biće prezentovane planirane mere implementacije bioenergije kao i obuka i kvalifikacija za sledeće godine. Manifestacija biće upotpunjena prepodnevnom posetom elektrane na biomase u Güssing.

Posle podne održava se u Evropskom centru za obnovljive izvore energije klasična B2B- kooperaciona berza.

Bliže informacije o manifestaciji kao i obrazac za prijavljivanje učešća, program i uslugu rezervacije hotela pronaći ćete na portalu (na engleskom) : http://www.b2match.eu/renewableguessing2011

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA