Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

World Sustainable Energy Days 2012:
 OD 29. FebruarA do 2. MartA 2012, Wels/ Austrija

WSED 2012-Logo © O.Oe. Energiesparverband

© O.Oe. Energiesparverband

13. јануар 2012

Manifestacija "World Sustainable Energy Days" je jedna od najvećih konferencija iz ove oblasti u Evropi, koja predstavlja jedinstvenu kombinaciju manifestacija na temu održive proizvodnje energije i njene upotrebe.

Preko 10.000 stučnjaka i odlučujućih zvaničnika  iz 99 zemalja sastali su se poslednjih godina u Velsu (Wels) povodom međunarodne konferencije World Sustainable Energy Days . 2012. godine konferencija World Sustainable Energy Days zakazana je od 29. februara do 2. marta  2012. godine. U okviru pet stručnih konferencija biće prezentovana najnovija tehnička dostignuća, istaknuti primeri i evropske strategije uz mogućnost direktne diskusije:

  • Evropska konferencija o peletima Najveća godišnja konferencija na globalnom planu na temu peleti: Trendovi u tehnologiji i strategiji, tržišta, inovacije, održivost, finansiranje, poslovni modeli; po prvi put uz učešće „Pellet Academy“ i „World Pellet Businesss Forum“
  • Konferencija "Energetski-efikasna zgrada" Konferencija na temu: " Kako postići standard najnižeg energetskog utroška prilikom novogradnje i sanacije ?" : Tehnologije, strategije, finansijski instrumenti, ogledni projekti, najekonomičniji standardi.
  • Konferencija WSED next! Konferencija po prvi put pruža mladim naučnicima mogućnost da predstave svoje radove iz oblasti biomase i energetske efikasnosti.
  • Konferencija „Energy Efficiency Watch“ Konferencija na temu najnovijih inicijativa energetske efikasnosti Evropske unije (EU) sa težištem na uslugama iz oblasti energije.
  • Konferencija „Partnerstvo u biomasi“ Konferencija o uspešnim poslovnim modelima u vezi sa grejanjem na biomasu: Ugovaranje sredstava, centralno i daljinsko grejanje i druga partnerstva u uslužnom lancu vrednosti u vezi sa biomasom.


Ostala težišta programa:


Bliže informacije o programu, načinu prijavljivanja učešća, rezervaciji hotela i sl. naći ćete na sledećem portalu:
www.wsed.at

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA