Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Free Market Road Show Centralna i Istočna Evropa:
27. April do 26. Maj 2012.

29. фебруар 2012

„Evropa na okretnici: Da li je Evropa na putu da sama sebi oduzme manevarski prostor ?“ Tako glasi tema ovogodišnjih konferencija s obzirom na finansijsku i evro-krizu, rastuće državne dugove i preteće  nelikvidnosti čitavih pokrajina.

Evropa je na raskrsnici - koji put vodi na pravu stranu ?
Međunarodni stručnjaci raspravljaće o ovom i drugim pitanjima na ovogodišnjoj manifestaciji  Free Market Road Show u obliku podijumske diskusije i učešće publike. Manifestacija je predviđena za predstavnike iz oblasti privrede, politike i nauke sa ciljem da se prezentuju i diskutuje o alternativnim rešenjima.

Free Market Road Show je u duhu škole austrijske nacionalne ekonomije i forsira njegovu primenu u politici i privredi: slobodna tržišna ekonomija, lična odgovornost i individualna sloboda treba da budu  okosnice naprednog društva. Ističući ove vrednosti, ova konferencija traga za održivim rešenjima za vladajuću privrednu i valutnu krizu.

Friedrich A. v. Hayek Institut ,  Austrian Economics Center i lokalni partnerski instituti organizuju već po 5. put ovaj Free Market Road Show.

Konferencije će biti održane od 26. aprila do 26. maja 2012 u sledećim gradovima:

Bratislava, Beč, Kiev, Baku, Tiflis, Istanbul, Ankara, Solun, Pristina, Tirana, Podgorica, Dubrovnik, Sarajevo, Beograd, Zagreb i Ljubljana.

Bliže informacije o manifestaciji kao i obrazac za prijavu pronaći ćete na engleskom jeziku na sledećem portalu http://www.freemarket-rs.com

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA