Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Poslovni forum podunavskih regiona : 8. i 9. novembar 2012. u Beču/Austrija

4. септембар 2012

Poslovni forum ovog puta je podređen ekološkim tehnologijama. Preduzeća i rukovodioci javnih preduzeća iz podunavskog regiona imaju jedinstvenu priliku da u okviru foruma prošire svoju mrežu i uspostave nove poslovne kontakte.  Registracija učešća moguća je do 08.oktobra 2012.

Privredna komora Austrije već po drugi put u saradnji sa generalnom direkcijom Evropske Unije za regionalnu politiku organizuje povodom Podunavske strategije Evropske unije Poslovni forum podunavskih regiona (Danube Region Business Forum) u Beču.

Ovog puta je manifestacija namenjena preduzećima iz oblasti ekološke tehnologije kao i istraživačkim institucijama i predstavnicima javnih sektora iz podunavlja. Tematska težišta su održive tehnologije za saniranje zemljišta, zbrinjavanje otpada spaljivanjem kao i prečišćavanje otpadnih voda.

8. novembra 2012. godine stručnjaci će nas kroz predavanja informisati o najnovijim trendovima na polju ekoloških tehnologija. U poslepodnevnim satima programom su predviđeni bilateralini razgovori ( B2B-sastanci ) predstavnika malih i srednjih preduzeća, naučnih institucija i industrije podunavskih regiona.

 9. novembra 2012. godine prepodne prijavljeni učesnici mogu da učestvuju u organizovanoj poseti postrojenja za spaljivanje otpada kao i postrojanja za zbrinjavanje otpadnih voda grada Beča.

Poslovni forum podunavskih regiona biće održan 8. i 9. novembra 2012. u Privrednoj Komori Austrije u Beču. Radni jezik je engleski.

Bliže informacije, program kao i obrasce za prijavu učeća i ugovaranje bilateralnih razgovora (B2B-sastanci) možete da pronađete na sledećem portalu (na engleskom) :  http://www.b2match.eu/danuberegionbusinessforum2012

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA