Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Visoko priznanje za advantage austria

25. октобар 2012

Za ADVANTAGE AUSTRIA je dodela "TPO Network Awards" impresivno priznanje za efikasnost i uspešan rad ove organizacije.  

ADVANTAGE AUSTRIA – što je  spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije - odlikovana je nedavno na  9.  TPO Network World Conference & Awards ( Svetska konferencija spoljnotrgovinskih organizacija ) u Kuala Lumpuru, Malajzija, u kategoriji industrijskih zemalja od strane Međunarodnog trgovinskog centra (ITC) sa sedištem u Genfu (što je zajednička ustanova Svetske trgovinske organizacije (WTO)  i UNO) kao najbolja spoljnotrgovinska organizacija  (Trade Promotion Organisation)  renomiranim priznanjem te organizacije. Drugu i treću nagradu primili su Francuska i Litvanija.

„ Na ovaj način smo još jednom potvrdili da našim članicama  i u inostranstvu pružamo odličnu podršku i da dajemo značajan doprinos da se istorija uspešnih  izvoznih aktivnosti  naše zemlje nastavi, " izjavio je sa zadovljstvom predsednik Privredne komore Austrije, Kristof Lajtl (Christoph Leitl), na dodeli nagrade. Posebno je pohvaljena celokupna efikasnost celokupne mreže ispostava Privredne komore Austrije, koja sa preko 115 spoljnotrgovinskih centara u preko 70 država jeste , izuzev u SAD, najveća svoje vrste.

Za najbolju spoljnotrgovinsku organizaciju u kategoriji država u tranziciji proglašena je ProMeksiko, dok je Uganda (UEPB) primila  priznanje u kategoriji zemlje u razvoju.

Srodni linkovi

 
2012 TPO Network Awards
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA