Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

World Sustainable Energy Days 2013
27. Februar do 1. Mart 2013. u Welsu, Austrija

10. јануар 2013

Manifestacija Svetski dani korišćenja održive engerije - World Sustainable Energy Days - jedna je od većih konferencija u Evropi koja se održava godišnje iz ove oblasti, a nudi jedinstvenu kombinaciju priredbi na temu održive energije.

Preko 10.000 stručnjaka i funkcionera iz 100 zemalja prošle godine se sastalo u Velsu na međunarodnoj konferenciji World Sustainable Energy Days . 2013. godine konferencije se održava od 27. februara do 1. marta 2013 na kojoj će se u okviru pet stručnih konferencija biti održane prezentacije i diskusije o novim tehnološkim razvićima, istaknutim primerima i evropskim strateškim pristupima :

  • Evropska konferencija o peletima: Najveća svetska godišnja konferencija na temu peleti : Tehnološki i strateški trendovi, tržišta, inovacije, održivost, finansiranje, poslovni modeli; ove godine po prvi put uz primenu „Pellet Networking Platform“ i „Pellet News Worldwide“
  • Evropska konferencija o građevinama sa minimalnim utroškom energije Konferencija na temu "Kako postići standard minimalnog utroška energije u novogradnji i prilikom sanacija? : Tehnologije, strategije, finansiranja, definicije, ogledni projekti, ekonomski optimalni standardi za energetsku efikasnost i obnovljivu energiju u građevinama.
  • Konferencija WSED next: Konferencija mladim istraživačima iz oblasti biomase i energetske efikasnosti daje mogućnost da prezentuju svoje radove. Po prvi put uređena je i kontakt platforma za razvoj i istraživanje.
  • Konferencija „Energy Efficiency Watch“: Konferencija o trenutnom statusu politike Evropske unije u vezi sa energetskom efikasnošću.
  • Konferencija "LED - inovativna rešenja za rasvetu": Konferencija o najnovijim dostignućima iz oblasti LED-rasvete i njihovom doprinosu energetskoj efikasnosti i dobrim uslovima za rad i život.

Ostala težišta programa:


Bliže informacije u vezi sa programom, načinom prijavljivanja, hotelskim smeštajem naći ćete na portalu konferencije: http://www.wsed.at

Radni jezici tokom konferencije (Simultani prevod): Engleski, nemački, španski, ruski

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA