Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Green.Building.Solutions.
Letnji univerzitet na temu održiva gradnja
28. Juli – 18. August 2013. u Beču, Austrija

16. јануар 2013

Bečki letnji univerzitet Green.Building.Solutions. pruža prvoklasno stručno obrazovanje iz Austrije iz oblasti arhitektura, građevinjskog inženjerstva, ekologije i održivosti.
Krajnji rok za prijavu učešća je 28. april 2013.

„Imajući održivost na umu, preuzimamo odgovornost za budućnost“ – tako glasi geslo ovogodišnjeg kratkog programa za master studije letnjeg univerziteta Green.Building.Solutions. Program je namenjen studentima i apsolventima arhitekture i građevinskog inženjerstva iz celog sveta koji su posebno zainteresovani za temu održivosti. Programom su predviđeni centralni ekološki, ekonomski, tehnički kao i društveni aspekti održivog planiranja i gradnje. Osim toga se internacionalnim učesnicima pruža jedinstvena prilika da stručne sadržaje sagledaju iz interdisciplinarne perspektive i da iste iskuse u praksi.
Letnji univerzitet Green.Building.Solutions se sada već po treći put organizuje kao zajednički projekat institucija  OeAD-Wohnraumverwaltung , INEX i  RCE-Vienna u saradnji sa pet univerziteta: Ekonomski univerzitet Beč , Univerzitet za poljoprivredu , Tehnički univerzitet Beč , Bečki univerzitet i Dunavksi univerzitet Krems . Uključeni su i zastupnici institucija IG Passivhaus i  Austrian Institute of Technology (AIT)

Bliže informacije o ovom programu, cenama kao i  uslovima učešća pronaći ćete na portalu letnjeg univerziteta Green.Building.Solutions.: http://www.inex.org/study-abroad/green-building-solutions-vienna/

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA