Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

iconvienna 2013 – 9. Evropski poslovni i investicioni forum : 24. do 26. April 2013, Beč
„East West Summit on Innovation und Infrastructure”

13. март 2013

Beč je već po 9. put zborište međunarodnih projektnih poslova. Samit Iconvienna 2013 je ekskluzivna manifestacija za uspostavljanje poslovnih kontakata i umrežavanje, na kome se sastaju predstavnici regiona i vodeći čelnici iz oblasti politike, privrede, nauke, kao i međunarodne organizacije i merodavne medije.

 iconvienna 2013 će se održati ove godine od 24. do 26. aprila 2013. , a  pod znakom susreta čelnika sa Istoka i Zapada iz oblasti inovacija i infrastrukture.

Međunarodni stručnjaci i merodavni ljudi iz oblasti energetike, ekološke tehnike, finansija, gradnje, savetodavne detalnosti i politike vodiće diskusiju o investicionim strategijama, inovativnim projektima i mogućnostima ulaganja, imajući u vidu sledeća težišta:

  • Izazovi i uloga Evrope u pogledu globalnog razvoja inovacija
  • Inovativno upravljanje resursima
  • Regionalna saradnja i projektni poslovi Istoka i Zapada
  • Finansiranje projekata i međunarodni modeli finansiranja u oblasti "Intelektualnog vlasništva"
  • Istraživanja i inovativni projekti u praksi


Bliže informacije o  samitu iconvienna 2013,  kao što je način registracije, program i sl. pronaći ćete na portalu organizatora: http://www.icon-vienna.net/

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA