Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

MIT Europe Conference 2013
22. - 23. Maj 2013., Privredna komora Austrije, Beč

26. март 2013

Naučnici, preduzetnici i stučnjaci za tehnologiju posvetiće se kroz zanimljiva predavanja temi: „Remaking Manufacturing“.

Od 22. do 23.5. 2013. naučna elita čuvenog instituta Massachusetts Institute of Technology (MIT) biće gost Privredne komore Austrije. U okviru konferencije MIT Europe Conference 2013 internacionalni naučnici, preduzetnici i stručnjaci za tehnologiju vodiće raspravu na temu „Remaking Manufacturing“.

Evropa i SAD  upoređeno sa drugim državama isplaćuju veće plate od ostalih. Kako bi se na globalnom tržištu proizvodnje ostalo u korak sa konkurencijom, potrebni su inovativniji i efikasniji pokretači - što bi se na primer postiglo uvođenjem novih  paradigmi u proizvodnji. To je od posebnog značaja kada su u pitanju mala i srednja preduzeća. Tokom ove konferencije vodeći stručnjaci Masačusets instituta za tehnologiju (MIT) vodiće raspravu o ovoj problematici i daće uvid u potencijal novih dostignuća za budućnost  (Big Data, Collaborative Innovation Networks, Additive Manufacturing, Robotic Assistants, Virtual Factories ...).

Učešćem visokorangiranih predavača Masačusets instituta za tehnologiju, kao što su Joseph Jacobson (MIT Media Laboratory) ili Michael Cusumano (MIT Sloan School of Management) kao i vodećih austrijskih preduzetnika, kao što je  Armin Albert Rau (Direktor preduzeća TRUMPF Maschinen Austria),  biće obezbeđena visokokvalitetna manifestacija.

Bliže informacije o konferenciji - kao što su program i mogućnosti smeštaja - pronaći ćete na portalu organizatora konferencije: http://ilp.mit.edu/

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA