Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijski stručnjaci za turizam traženi su u celom svetu

23. април 2013

Turizam Austrije je prava priča o uspehu. Preduzeća, gradovi i opštine i čitavog sveta koriste prednosti austrijskih stručnjaka za turizam.

U internacionalnom poređenju Austrija spada u najatraktivnije turističke destinacije. U najnovijem izdanju  „Global Travel & Tourism Competitiveness Report 2013“ Svetskog privrednog foruma Austrija je zauzela 3. mesto od 140 država u konkurenciji.

Ovaj uspeh ne treba da nas čudi: Gostoprimstvo i bogatstvo ideja Austriju čine uzorom na polju turizma. Ponudama, skrojenim prema individualnim potrebama gostiju, austrijski stručnjaci za turizam ispunjuju želje klijenata i izvoze svoje stručno znanje u ceo svet. S obzirom na dugogodišnje iskustvo, tačno znaju sa kojjm problemima bi klijenti mogli da se susretnu u praksi, te na taj način pomažu međunarodnim partnerima da izbegnu skupocene greške pri planiranju i realizaciji infrastrukturnih projekata.
 
Bliže informacije o vodećim austrijskim izvoznicima turističkih proizvoda, uslužnih delatnosti i stručnog znanja kao i o mogućnostima saradnje sa njima, možete da pronađete u najnovijem izdanju publikacije  FRESH VIEW:
FRESH VIEW Tourismus Infrastruktur und Know-how, br 151/2013, 1. deo [pdf, 5,240.8kb]
FRESH VIEW Tourismus Infrastruktur und Know-how, br. 151/2013, 2. deo [pdf, 4,993.9kb]

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA