Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Energy Globe Award 2014: Traže se održive inovacije iz celog sveta ! 

1. октобар 2013

Priznanje ENERGY GLOBE ubraja se u  najrenomiranije nagrade iz oblasti ekološke zaštite, kojom se svake godine nagrađuju održive inovacije iz čitavog sveta. Već sada važi poziv za nominaciju Inovativnih projekata za 2014. godinu.

Cilj priznanja ENERGY GLOBE jeste predstavljanje održivih projektata široj publici, kako bi se istaklo da za mnoge probleme iz oblasti zaštite okoline već postoje praktična rešenja. Više od 1.000 nominiranih projekata iz 160 zemalja prijavljuju se svake godine za ovu nagradu.

I za 2014. godinu traže se inovativni projekti i pametne tehnologije iz celog sveta pomoću kojih bi se sa jedne strane štedeli resursi, a koji bi sa druge strane koristili obnovljive energetske izvore. Svako može da se odazove pozivu : fizička lica, preduzeća, škole, univerziteti i institucije. Nominacija je besplatna. S obzirom na veliko interesovanje, a i kako bismo svim zainteresovanima omogućili učešće, produžuje se rok za prijavljivanje do 14. oktobra 2013.

Najbolji projekti jedne zemlje biće nagređeni nacionalnim priznanjem ENERGY GLOBE, a povodom Svetskog dana zaštite okoline (5. juni) biće prezentovani na globalnoj Energy Globe Online-Platformi .

Internacionalna priznanja ENERGY GLOBE biće dodeljeni za najbolje projekte u kategorijama zemlja, vatra, voda,vazduh i mladi, a nagrade će biti uručene i u okviru TV-Gala večeri, koja će se emitovati širom sveta. Nagrade se sastoje od po 10.000 evra za svaku kategoriju. .

Više detalja o priznanju ENERGY GLOBE Award, o nominaciji uključujući i formular za dostavu predloga projekta, kao i primeri projekata mogu se naći na portalu www.energyglobe.info/participation .

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA