Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Danube Region Business Forum: 14. i 15. novembar 2013. u Beču

1. август 2013

Evropska komisija i Evropski parlament usvojili su Strategiju Evropske unije za Dunavski region sa ciljem da intenziviraju saradnju zemalja Podunavlja. 14. i 15. novembra 2013. godine u Beču održava se Biznis forum dunavskog regiona na temu " IKT - dostignuća informacionih i komunikacionih tehnologija".

Ovoj manifestaciji će prisustvovati visoko rangirani stručnjaci koji će prezentovati svoju viziju sprovođenja Strategije Evropske unije za Dunavski region u pogledu informacione i komunikacione tehnologije (IKT).

Preduzeća, prvenstveno mala i srednja, imaju mogućnost da u okviru fiksno zakazanih B2B razgovora stupe u kontakt ne samo sa predstavnicima drugih preduzeća koja učestvuju na forumu, već i sa predstavnicima naučnih institucija i ustanova i da na taj način pronađu buduće kooperacione partnere.
Više informacija i program pronaći ćete na sledećem portalu: Danube Region Business Forum .

Učešće je besplatno, a rok za prijavu ističe 10.11.2013. do kada je potrebno izvršiti registraciju, postavljanje svog profila i odabir sagovornika za B2B poslovne razgovore : Online-registracija

Realizacija foruma omogućena je programom za internacionalizaciju „go-international“, što je inicijativa austrijskog Saveznog ministarstva za privredu, porodicu i omladinu i Privredne komore Austrije, a u saglasnosti sa Generalnom direkcijom za regionalnu politiku Evropske unije.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA