Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

internacionalna poslovna berza za stručnjake iz oblasti e-Uprave i e-Zdravstva 2014. u Beču, Austrija

10. јун 2014

Stručnjacima iz oblasti eUprave i eZdravstva iz čitavog sveta pruža se mogućnost da u okviru ovog poslovnog skupa stupe u kontakt sa novim poslovnim partnerima. Manifestacija biće održana 20. oktobra 2014. godine u Beču.

eUprava važi za sinonim moderne i efikasne Uprave. U okrivu Digitalne agende u Evropi Evropska komisija radi na tome da do 2015. godine 50% građana i 80% preduzeća koriste usluge eUprave.

I u zdravstvu informacione i komunikacijone tehnologije (IKT) povećavaju efikasnost i efektivnost zdravstvenih usluga, poboljšavaju kvalitet života i podstiču inovacije u oblasti zdravstva. 
Akcioni plan Evropske komisije tzv. eHealth Action Plan 2011 - 2015 podržava razvoj pametnije i sigurnije zdravstvene ponude, usredsređene na potrebe pacijenata.

Austrija već godinama zauzima na ovom polju vodeće mesto u Evropi. Stoga, austrijska preduzeća i javne ustanove raspolažu bogatim iskustvom kada je reč o koncepciji, izgradnji, implementaciji i uspešnoj realizaciji projekata iz oblasti e-Uprave i e-Zdravstva. 
Internacionalni poslovni skup eUprava i eZdravstvo 2014 namenjen je ponuđačima usluga, javnim ustanovama i potencijalnim kupcima iz čitavog sveta, koji se bave sledećim težištima tj. koji nude komplementarne proizvode:

  • Generator elektronskih formulara
  • Centralni registri (centralni registar građana, zemljišne knjige, registar preduzeća itd.)
  • Identifikacija (lične karte i sl.)
  • Primenljivost i slobodno korišćenje interneta (WAI)
  • Višejezično savetovanje (Ekspertski sistemi )
  • Bezbedna komunikacija i arhiviranje (npr. elektronska komunikacija pravosuđa)
  • eNabavke
  • Open Government Data (OGD)/Public sector information (PSI)
  • eMedicina i telemedicina


Internacionalna poslovna berza održaće se  20. oktobra 2014. u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Bliže informacije o ovoj manifestaciji kao što je način registracije, program i online-ugovaranje sastanaka (B2B) sa ostalim učesnicima, pronaći ćete pod sledećim linkom :  eUprava i eZdravstvo 2014 .

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA