Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Promo-film „Život i rad u Austriji“

23. јануар 2015

Austrija ne nudi samo izvanredan kvalitet života, već i brojne zanimljive mogućnosti zapošljavanja za međunarodne talente

Jaka, na izvoz usredsređena privreda, mnogobrojna međunarodna poduzeća odnosno međunarodne organizacije, preko 400 preduzeća koja prednjače na globalnom tržištu kao i inovativni istraživački sektor privlačne su perspektive u profesionalnom smislu, naročito za međunarodne talente. Dinamično tržište rada, jedan od najboljih socijalnih sistema na svetu i izvanredan kvalitet života čine Austriju atraktivnom zemljom za život.

Zahvaljujući Uredbi o slobodi kretanja radne snage u Evropskoj uniji, pristup austrijskom tržištu rada je otvoren svim građanima Evropske unije.
Za osobe iz država izvan Evropske unije Austrija u obliku Crveno-belo-crvene karte pruža atraktivne mogućnosti doseljenja. Dodatne olakšice uživaju međunarodni apsolventi austrijskih visokih škola.

Film jeste pregled o tome, šta Austrija kao mesto za život i privređivanje nudi međunarodnim talentima, a sadrži i priloge o životu i radu u Austriji, zasnovane na iskustvu.

 

Srodni linkovi

 
više o radu u Austriji
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA