Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Prirodne nauke i medicinska tehnika iz Austrije

19. јануар 2015

Austrija prednjači u pojedinim oblastima prirodnih nauka i medicinske tehnike

Austrija , zahvaljujući svojim istraživačko- razvojnim mrežama u oblastima prirodnih nauka i medicinske tehnike, širom sveta uživa veliki ugled. Saradnja globalnih igrača sa istraživačkim centrima u Austriji s jedne strane, kao i mladih dinamičnih Start-Up -preduzeća sa renomiranim univerzitetima s druge strane, stvorili su perfektne uslove za uspeh austrijske industrije u sektoru bionauka.

Značaj industrije bionauke ne ograničava se samo na medicinu. Na osnovu široke ponude dobavljača i servisnih kompanija ova privredna grana je razvila jake veze i sa drugim industrijskim granama, kao npr. sa mašinogradnjom. Šireći se vrtoglavom brzinom, ovaj sektor sa preko 700 kompanija u oblastima biotehnologije, farmacije i medicinske tehnike postao je nezamjenjiv privredni faktor i inovativna snaga Austrije.

Više informacija o austrijskim kompanijama u oblastima prirodnih nauka i medicinske tehnike, kao i mogućnostima saradnje pronaći ćete u najnovijem izdanju magazina FRESH VIEW:
FRESH VIEW prirodne nauke i medicinska tehnika, br. 155/2014 [pdf, 5,400.7kb]

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA