Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

3. International B2B Software Days - The Future of Digital Business: 27. - 28. april 2015., Beč , Austrija

11. фебруар 2015

Ponuđaći IT usluga i softvera iz čitavog sveta imaju pirliku da u okrivu poslovnog sustreta " B2B Software Days" u Beču prošire svoju poslovnu mrežu i stupe u kontakt sa novim poslovnim partnerima.

Poslovni susret 3rd International B2B Software Days biće organizovan pod radnim naslovom „The Future of Digital Business“, a namenjen je preduzećima kao i institucijama koje se bave naukom i istraživanjem iz čitavog sveta. Ova manifestacija olakšaće razmenu stručnog znanja, pristup širem dijapazonu dostignuća kao i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Prema programu , 27. aprila 2015. prepodne je predviđeno za međunarodne stručnjake koji će goste informisati o novim tredovima iz oblasti informacionih tehnologija, dok je poslepodne rezervisano za poslovne sastanke između predstavnika malih i srednjih preduzeća , industrije i naučnih institucija iz čitave Evrope.

28. aprila 2015. data je mogućnost da se u okrivu programske tačke Celtic-Plus Event prezentuju vrhunski rezultati projekata iz oblasti telekomunikacije, kao i da se predstave projektne ideje za sledeći raspis "Celtic-Plus" .

Svi zainteresovani mogu sada već da se prijave putem ovog linkaRegistracija i da predoče široj publici svoje želje za saradnjom. Svi profili prijavljenih učesnika biće objavljeni još pre manifestacije.

Učešće je besplatno, a prijava obavezna!

Poslovni susret "3. International B2B Software Days" se organizuje u saradnji spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije "ADVANTAGE AUSTRIA", Austrijskog instituta za podsticaj nauke FFG, privredne agencije " Wirtschaftsagentur Wien" kao i Celtic Plus Core Group.  

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA