Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Dizajn iz Austrije na Sajmu nameštaja u Milanu

11. март 2015

AUSTRIAN DESIGN PIONEERS – Pod ovim naslovom se u Milanu od 14. do 19. aprila 2015. u okviru tzv. ‚Salone Internazionale del Mobile‘ okupljaju oko 70 austrijskih dizajnera nameštaja i predmeta  

Salone Internazionale del Mobile sa svojih 400.000 posetilaca važi za najvažniji sajam nameštaja na globalnom tržištu. Austrija je od 2010. godine zatupljena u Milanu sa sopstvenom dizajnerskom izložbom, koja je od tada svake godine uspela da privuče do 20.000 posetilaca.

Sa približno 70 izlagača na ovogodišnjem sajmu Salone del Mobile, Austrija nastupa u do sada najbrojnijem obimu i do sada neviđenom obliku. Usred dizajnerske četvrti Milana, Brera, na renomiranom mestu La Pelota šest dana biće prezentovan austrijski dizajn pod naslovomAUSTRIAN DESIGN PIONEERS .

Izložbu je uredio bečki studio za arhitekturu Vasku & Klug . Njihova umotvorina je i prošlogodišnja austrijska izložba „Confession of Design“, kojoj je nedavno dodeljena renomirana nagrada iF Design Gold Award.

Izložba AUSTRIAN DESIGN PIONEERS daće savremeni pregled novina i smerova austrijske scene kreativaca u oblasti dizajna, što će biti osnova za austrijske pionirske poduhvate sutrašnjice..

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA