Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Skriveni prvaci iz Austrije osvajaju svet

12. мај 2015

Austrijski prvaci tržišnih niša na međunarodnom tržištu uživaju odličnu reputaciju. Proizvodi i usluge „made in Austria“ traženi su širom sveta.

Preduzeća iz Austrije stalno iznova dokazuju da uprkos teškim tržišnim uslovima umeju da se dokažu uspehom  na međunarodnom tržištu. Ništa čudno, austrijska preduzeća svakako imaju odličnu reputaciju. Na globalnoj sceni Austrijanci po pitanju kvaliteta, inovativnosti, stručnog znanja kao i pouzdanosti spadaju u sam vrh.

Cilj ove publikacije jeste isticanje izabranih predstavnika vodećih austrijskih preduzeća kako  bi im se obezbedila mogoćnost prezentovanja na međunarodnom planu.  Na taj način se njihovi privredni uspesi stavljju u središte pažnje, a istovremeno primereno ističe koliko austrijska preduzeća doprinose napretku  i  prosperitetu.

Više informacija o "skrivenim prvacima" kao i mogućnosti za saradnju pronaći ćete u specijalnom izdanju publikacije  FRESH VIEW:

FRESH VIEW Special Edition: Austria´s Hidden Champions [pdf, 7,831.5kb]

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA