Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Zelena tehnologija iz Austrije na putu do globalnog uspeha

3. јун 2015

Austrijska preduzeća iz oblasti tehnologija za zaštitu okoline oko 75% svog prometa ostvaruju kroz izvoz, a nemali broj istih predvodi na svetskom tržištu.

Austrija na osnovu svog visokog stepena inovativnosti  na globalnom tržištu spada u vodeće nacije kada je u pitanju ekološka tehnika. Uspeh iz oblasti "zelenih tehnologija" doneo je austrijskim preduzećima i odličnu reputacijiju. Preduzeća kao i naučno-istraživačke institucije pružaju pouzdano stručno znanje iz oblasti održive gradnje, upravljanja otpadom, inovativnih energetskih rešenja kao i eficientnog korišćenja resursa. 

Promet preduzeća iz oblasti tehnike za zaštitu okoline na godišnjem nivou iznosi 8 milijarde evra (uslužne delatnosti ovim nisu obuhvaćene) , te se taj iznos od 1993. u petostručio. 75% prometa se postiže izvozom.

U ponudi je pouzdana kompetentnost sa sveobuhvatnim pristupom u raznim oblastima ekološke tehnike: vodosnabdevanje i upravljanje otpadnim vodama, tehnologije za korišćenje obnovljivih izvora energije, upravljanje, zbrinjavanje i recikliranje otpada, efikasno korišćenje resursa, održavanje kvaliteta vazduha kao i inovativne tehnologije za gradnju. Preduzeća se ponose svojim visokim kvalitetom usluga i reputacijom da su "partneri svetskog formata"

Bliže informacije o austrijskim preduzećima iz oblasti tehnologija za zaštitu okoline, koja su top-preduzeća i trendseteri kao i mogućnosti za poslovnu saradnju, možete da pronađete u novom izdanju stučnog magazina FRESH VIEW:

FRESH VIEW Ekološka tehnika, Nr 156/2015 [pdf, 6,227.7kb] [pdf, 6,221.5kb]

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA