Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

10. međunarodni B2B - skup  "Marketplace Austria"
7. oktobar 2015. u Beču / Austrija

2. јун 2015

B2B susreti „Marketplace Austria“  već po 10. put pruža kupcima iz celog sveta jedinstvenu priliku da se susretnu sa ponuđačima i proizvođačima Austrija iz oblasti hrane i pića i da uspostave nove poslovne kontakte. Registrujte se za učešće do 30. juna 2015. 

Međunarodni susret „Marketplace Austria Food 2015“  u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA tj. spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije (WKÖ) namenjen je kupcima velikih supermarketa i veletrgovcima iz prehrambene industrije i industrije pića iz celog sveta. U okviru programa predviđeni su pojedinačni poslovni razgovori (B2B-susreti) sa austrijskim proizvođačima hrane i pića kao i niz uvodnih prezentacija o austrijskoj prehrambenoj industriji.

„Marketplace Austria Food 2015“ nudi međunarodnim kupcima iz sektora hrane i pića jedinstvenu mogućnost da upoznaju nove proizvode i potencijalne poslovne partnere. Za goste iz inostranstva predviđen je besplatni smeštaj (2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u centru Beča) i jedna večera.
B2B susreti  se održavaju 7. oktobra 2015. godine u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Za učešće neophodna je onlajn- registracija pomoću niže navedenog portala kao i odabir B2B –sagovornika do najkasnije 30. juna 2015.


Bliže informacije o B2B susretima „Marketplace Austria Food 2015“ uključujući registraciju, program itd. možete pronaći na internet stranici ove manifestacije: www.b2match.eu/food2015

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA