Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Vienna Energy Forum 2015 – umrežavanje na visokom nivou

9. јун 2015

Na forumu "Vienna Energy Forum" se i ovog puta sve vrti oko teme: ordživa energija. Povodom ove manifestacije se već po četvrti put u Beču okupljaju predstavnici iz čitavog sveta ispred politike, privrede, nauke i civilnog okruženja.

Svake druge godine Vienna Energy Forum obezbeđuje intenzivan dijalog o potencijalnom doprinosu ordživih energetskih sistema globalnom razvoju, pri čemu ovaj forum istovremeno pruža platformu za razmenu ideja iz prakse. 

Ovogodišnji forum se ove godine održava od 18. do 20. juna 2015. u imperijalnoj palati "Wiener Hofburg" , a posvećen je temi "Sustainable Energy for Inclusive Development“. Učešće će uzeti međunarodni uticajni političari, naučnici, istraživači i civilna lica kao i zastupnici finansijskih institucija iz oblasti energetike.

U okviru ove visokorangiranje konferencije spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije "ADVANTAGE AUSTRIA" organizuje 19. juna 2015. od 12.00 do 13.15 časova radionicu pod nazivom „Business Partnerships to foster effective cooperations“. Biće prezentovani uspešni i inovativni poslovni modeli za unapređenje snabdevenosti energijom u zemljama razvoja i zemljama u ekspanziji.

Preduzeća i stručnjaci ispred institucija za privredno-razvojnu saradnju vodiće diskusije o raznim oblicima saradnje,  s obzirom na to da je saradnja sa privatnim sektorom i na polju razvojne saradnje dobija sve više na značaju kako bi se postiglo rešenje na obostrano zadovoljstvo. 

Ove godine se očekuje 1500 učesnika na konferenciji  Vienna Energy Forum.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA