Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Nagrađeni austrijski izvoznici 2015 - FREQUENTIS AG

4. август 2015

Od 1994. Privredna komora Austrije i Savezno ministarstvo za nauku, istraživanje i privredu dodeljuje  najboljim izvoznicima Austrije za svoje uspehe na međunarodnim tržištima priznanje "Exportpreis". U kategoriji " Industrija i zanatstvo" priznanje je uručeno preduzeću FREQUENTIS AG.

Uručenjem priznanja preduzeću Frequentis odlikovano je austrijsko "hightech"-preduzeće, koje globalno zapošljava preko 1.250 kadrova u preko 50 zemalja, a koje se ističe izvoznom kvotom od 95%.

Frequentis je vodeći proizvođač komunikacionih i informacionih sistema na polju bezbednosti. Svoja kontrolno-komandna rešenja ovo preduzeće razvija i prodaje u čitavom svetu putem svojih 50 podružnica, i to sa težištima na upravljanju vazdušnim saobraćajem (bezbednost civilne i vojne avijacije, protivvazdušna odbrana) i javnoj bezbednosti & transportu ( policija, vatrogasci, spasilačke službe, nautika, železnica).

Kada su u pitanju telekomunikacionih sistemi za potrebe bezbednosti vazduhoplovstva, Frequentis sa udelom tržišta od 30% predvodi na svetskom tržištu. Isto važi i za oblast  Aeronautical Information Management.

Referentna lista preduzeća obuhvata radio-komunikacioni sistem (GSM-R) za infrastrukturu nemačke železnice "Deutsche Bahn" kao i sistem bezbednosti vazdušnog saobraćaja za Australiju ili za Evropsku organizaciju za bezbednost vazdušne plovidbe - Eurocontrol, zatim komunikacioni sistem za Scotland Yard ili oprema za komunikacione centrale vatrogasaca i spasilačkih službi u Vijetnamu.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA