Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Stručno znanje iz Austrije na nedelji "European utility 2015" u Beču

15. септембар 2015

Ovaj prvorazredni kongres s međunarodnim sajmom biće održan 3.-5. novembra 2015. na Bečkom sajmu - Messe Wien Exhibition & Congress Centru u Beču. Na kongresu uzeće učešće i renomirana poduzeća i istraživačke institucije.

U središtu manifestacije  European Utility Week su teme održivog korišćenja energije, pri čemu težište leži na obnovljivim izvorima energije, pametnim gradovima, pametnim merenjima, akumulaciji energije i pametnoj kući-pametnoj gradnji. Očekuju se preko 400 izlagača te preko 10.000 posetilaca iz struke iz čitavog sveta.

U okviru grupnog štanda, organizovanog od strane spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije -  ADVANTAGE AUSTRIA na European Utility Week-u 2015 biće zastupljena i renomirana austrijska poduzeća i istraživačke institucije. Tamo će predstaviti najnovije tehnologije i usluge vezane za pametnu mrežu. Grupna izložba je više od same prezentacije - cilj je umrežavanje i pronalaženje potencijalnih međunarodnih poslovnih partnera.

Stvorite svoju sliku o ponudi austrijskih tehnoloških čarobnjaka i profitirajte od njihovog stručnog znanja , koje je Austriju uvrstalo u svetski vrh. Bliže informacije o najvećim igračima, trendseterima i podsticajima za saradnju pronaći ćete na manifestaciji " European Utility Week" u Beču.

Ostvarite ADVANTAGE AUSTRIA-popust na registraciju u visini od 20 %  

Spisak austrijskih izlagača na štandu ADVANTAGE AUSTRIA

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA