Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Međunarodni Forum mašinogradnje i metaloprerađivačke industrije u Beču 

6. октобар 2015

Austrija se ubraja u vodeće države kada je u pitanju mašinogradnja i prerada metala. U okviru jednodnevne manifestacije u Beču kupci iz čitavog sveta imaju prilike da se sastanu sa ponuđačima iz Austrije.

17. novembra 2015. spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije  ADVANTAGE AUSTRIA prvi put organizuje međunarodni forum mašinogradnje i metaloprerađivačke industrije  u Beču . Forum pruža učesnicima iz čitavog sveta jedinstvenu mogućnost da prošire svoju mrežu poslovnih kontakata i upoznaju se sa novim potencijalnim poslovnim partnerima. 

U prepodnevnim satima programom su predviđena brojna predavanja o novim trendovima i inovacijama iz ove branše, dok je poslepodne rezervisano za  individualne B2B poslovne razgovore sa vodećim ponuđačima iz branše.

Bliže informacije o manifestaciji kao što je način prijavljivanja, progam, online- ugovaranje B2B-sastanaka kao i spisak prijavljenih učesnicima možete da pronađete na sledećem portalu :  FORUM .

Međunarodni forum mašinogradnje i metaloprerađivačke industrije održaće se 17. novembra 2015 u Privrednoj komori Austrije u Beču..

Učešće je besplatno, a registracija preko portala obavezna !

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA